У місті Миколаєві на Львівщині новий спалах COVID-19

Вівторок, 28 липня 2020, 15:12
За минулу добу в райцентрі зафіксовано 15 нових випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2, іще 8 випадків – у населених пунктах району
У місті Миколаєві на Львівщині новий спалах COVID-19

Районний центр Миколаїв у Львівській області за даними про ПЛР-тестування на виявлення коронавірусу в регіоні став лідером із кількості виявлених інфікованих серед райцентрів області – тут було виявлено 15 нових випадків інфікування коронаврусом (10,2% від усієї чисельності виявлених вчора інфікованих у Львівській області). Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної адміністрації.

Загалом протягом понеділка 27 липня 2020 року в Миколаївському районі Львівської області виявлено 23 випадки інфікування коронавірусом SARS-COV-2, в тому числі 15 – в райцентрі, а іще 8 – у селах району, в тому числі: Березина – 2, Демня – 1, Держів – 1, Київець – 3, Миколаїв – 15, Розділ – 1.

Зауважимо, що половина випадків інфікування коронавірусом у Львівській області, які було виявлено 27 липня 2020 року, припадає на місто Львів – тут зафіксовано 74 випадки інфікування із 147 по регіону.

Додамо також, що через велику кількість випадків інфікування мешканців Львівщини переповнені пацієнтами із COVID-19 і підозрою на нього у містах Стебнику та Стрию. Для прикладу, невелика Стебницька міська лікарні станом на ранок 27 липня 2020 року прийняла більше пацієнтів, а ніж КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова».

comments powered by HyperComments