У Дрогобичі на Львівщині уже відкрилося три дитячих садочка

Середа, 15 липня 2020, 17:33
Протягом найближчих днів обіцяють відкрити іще два заклади дошкільної освіти
У Дрогобичі на Львівщині уже відкрилося три дитячих садочка

Сьогодні у місті Дрогобичі, що на Львівщині після кількамісячного карантину відновили свою роботу три перші дитячі садочки. Це Заклад дошкільної освіти (ЗДО) № 2 імені Кирила Селецького, ЗДО № 13 «Казка» і ЗДО № 30 «Волошка». Окрім цього відновлено роботу ЗДО № 35 у місті Стебнику. Про це із посиланням на начальника відділу освіти Дрогобицької міської ради повідомила прес-служба мерії.

На питання батьків, за яким критерієм обирали садки, які запрацюють першими, Петро Шев’як роз’яснив, що відібрали ті, які найопертивніше підготувалися до відкриття.

«Усі садки, які відкривають, у своїй роботі дотримуватимуться санітарних норм, передбаченими санітарними службами. Також для садків закуплено необхідні дезинфікуючі засоби, зокрема одноразові паперові рушнички для дітей.

Дітей, які декілька місяців не відвідували садок, та вихователів, через відкриття, просто переповнюють щирі емоції радості», – додав Петро Шев’як.

У міськраді обіцяють, що протягом наступних двох днів у місті Дрогобичі розпочнуть роботу іще два дитячих садочки – ЗДО № 15 «Лелеченька» і ЗДО № 19 «Полуничка».

У відділі освіти Дрогобицької міської ради наголосили, що перед відкриттям закладів дошкільної освіти усіх працівників протестували на відсутність коронавірусної інфекції методом імуно-ферментного аналізу (ІФА).

Нагадаємо, що у Львові дитячі садочки мають почати працювати із 17 липня 2020 року.

comments powered by HyperComments