У селищі Ланчин на Прикарпатті компанія «Онур» відновлює головну дорогу

Четвер, 9 липня 2020, 09:26
Селище міського типу Ланчин у Івано-Франківській області постраждало від негоди у червні цього року. Турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» вирішила відновити тут дороги на благодійних засадах
У селищі Ланчин на Прикарпатті компанія «Онур» відновлює головну дорогу

Іще в кінці червня турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» скерувала до смт Ланчин Івано-Франківської області 28 одиниць техніки і 60 дорожніх працівників, водіїв і механізаторів спецтехніки. Техніка і люди будуть задіяні в відновленні ділянки автотраси Т-09-05 Делятин – Раківчик. Дорожні відновлювальні роботи турецька компанія виконає на благодійних засадах. Про це повідомила прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор»).

Керівник «Укравтодору» Олександр Кубраков зазначив, що завдяки підтримці бізнесу стане можливим швидке відновлення інфраструктури Прикарпаття, яка постраждала від повені. Він висловив подяку компанії «Онур», яка вирішила відновити державні і місцеві дороги, що проходять у Ланчині. Також він закликав інші дорожні компанії долучитися до благодійної ініціативи із відновлення інфраструктури Прикарпаття, яка постраждала через повені.

Компанія «Онур» планує відновити в Ланчині біля 3,5 кілометри дорожнього покриття. Роботи будуть включати: нове покриття з фігурних елементів мощення на тратуарах; оновлення дощової каналізації; влаштування вуличного освітлення та безпеки дорожнього руху. Окрім цього компанія планує відремонтувати і дороги місцевого значення, які знаходяться в Ланчині.

За попередніми підрахунками компанії «Онур», відновлення дороги, влаштування нового покриття, засобів безпеки руху й освітлення коштуватиме 80 млн грн. Орієнтовний термін виконання робіт 1 – 1,5 місяців.

Як повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області, на даний момент уже активно ведуться роботи із відновлення дорожньої інфраструктури в смт. Ланчин.

comments powered by HyperComments