У Березному тітушки Ківи напали на ветеранів та Національний Корпус під час зустрічі з нардепом Литвиненком

Четвер, 25 червня 2020, 15:45
Під час бійки затримали 8 активістів та багато тітушок.
У Березному тітушки Ківи напали на ветеранів та Національний Корпус під час зустрічі з нардепом Литвиненком

Ветерани та активісти приїхали на зустріч з Литвиненком через його висловлювання у ВРУ. На місці трапилася бійка, спрокована тітушками Ківи, під час якої постраждав начальник поліції, кілька активістів та ветерани затримані

 

"Наша ініціативна група ветеранів у Березному ініціювала зустріч з Литвиненком через його проросійські висловлювання у ВРУ, проте коли ми вже їхали на зустріч, нам повідомили, що на місце за дивним збігом обставин прибув Ківа з групою в 50-6- тітушок з Києва та Броварів, що спростовує його заяви про «обласну організацію» його ГО. Плюс з ними були знайомі нам рівненські спортсмени, які відразу ж опустили голови, коли побачили нас. Також були спецпризначенні числом до 50 чоловік. Ми чекали його 3 години, він нагло сів в машину та втік, ми спробували перекрити дорогу, поліція кинулася за нами, цим скористалися тітушки, які на нас напали. Поліція їх не затримувала, зробила зелений коридор для тітушок.
Як казали присутні жінки, з вікна машини тітушок вилетіла петарда, начальник поліції спробував її відкинути та отримав поранення. Поліція подумали , що це ми та накинулася на нас, 8 людей побито, включно з головою НК. Наших активістів затримано, ветеранів закували в кайданки, а тітушок затримали на повороті, коли вони виїхали на зустріч руху – там одностронній рух - і то коли з’явилася інформація що у них є зброя, хоча під час їхнього нападу на нас поліція нічого не робила.»

comments powered by HyperComments