Галицька школа лідерства на Львівщині

Середа, 12 липня 2017, 12:48
Галицька школа лідерства наразі діє на Львівщині. Юні учасники навчальної програми нещодавно відвідали Львів. Наступним кроком буде Буськ. Там відбудеться толока та багато майстер-класів.
Галицька школа лідерства на Львівщині

Перший етап неформальної освіти закінчився. Дітям дуже сподобалось, адже їм влаштували показ фільму та квест, відбулось багато тренінгів: з лідерства, менеджменту, командної роботи, визначення цілей.

Також діти взяли участь у акції «Ковчег добра» .

«Наше завдання – показати дітям, що вони можуть. Вони можуть впливати, творити зміни, реалізовувати власні проекти та досягати успіху. Що вони – це майбутнє їхньої громади. Їм треба подорожувати, постійно самовдосконалюватись, брати на себе відповідальність та ставати лідерами. Зараз молоді люди намагаються втекти зі свого села, як тільки закінчать школу. Ми ж хочемо показати їм, як багато вони можуть зробити і яким чином реалізуватися в своїй громаді»,-  зазначила Валентина Ведровська - організатор табору та Голова Правління БФ УГФ.

Друга частина табору пройде у Буську, де ставлять за мету привести в порядок міський парк та залучити до цього інших людей.

«У таборі підлітки мають можливість отримати знання та розвинути навички в питаннях, які рідко піднімаються в школі чи вдома і «відчути смак» неформальної та самостійної освіти. Для дітей, які проживають у віддалених районах Львівщини, важливо зрозуміти, що їм необхідно прагнути нових знань, пізнавати нові місця, знайомитись із людьми. А відтак, отриману інформацію вже використовувати із користю у своїй громаді», - сказав Володимир Лис - начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА.

Благодійний Фонд «Українська Галицька Фундація»є організатором табору. А також сприяє його проведенню Служби у справах дітей облдержадміністрації, Буська райдержадміністрації та Буська міська рада.

Нагадаємо: Вишкіл молоді в Зашкові

comments powered by HyperComments