Для збереження історичного середовища Луцька створять робочу групу

Середа, 21 червня 2017, 17:44
Відповідне рішення підтримала постійна комісія Луцької міськради.
Для збереження історичного середовища Луцька створять робочу групу

21 червня, постійна комісія з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Луцької міськради підтримала проект рішення голови фракції «Народний контроль» Павла Данильчука про створення Експертної робочої групи з питань розвитку і збереження історичного середовища міста. Про це повідомляє "Справжня Варта" із посиланням на прес-службу партії.

«Сподіваюся, що моя ініціатива про створення експертної групи буде підтримана на сесії і дозволить допомагати депутатам та загалом профільним структурам міської ради, щоб ефективніше працювати у цьому напрямку. Адже є чимало проблем, зокрема щодо історичної забудови у межах заповідника, тож допомога громадськості у такому форматі не завадить. Більш того, найближчим часом буде затверджений історико-архітектурний опорний план міста», – прокоментував рішення комісії Павло Данильчук.

Так, основними функціями робочої групи може стати надання експертних висновків із питань збереження історичного середовища, проведення громадських експертиз паралельно з фахівцями відповідних управлінь, моніторинг дотримання чинного законодавства та відстоювання думки громадян.

Нагадаємо, у луцьких маршрутках видають “ліві” проїзні квитки.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 

comments powered by HyperComments