У Житомирі вимагають розпуску міськвиконкому

Вівторок, 20 червня 2017, 12:28
Причина - підняття вартості проїзду  в автобусному транспорті міста.
У Житомирі вимагають розпуску міськвиконкому

Через недолуге рішення міськвиконкому щодо підняття вартості проїзду  в автобусному транспорті Житомира, розпочався збір підписів щодо розпуску виконавчого комітету Житомирської міської ради.

У рамках наметової кампанії місцеві активісти розповідали пільговикам про право безкоштовного проїзду в міських маршрутках та закликали підтримати своїм підписом розпуск антинародного виконкому.

Слід зазначити, що з 1 червня всі пільгові категорії населення можуть безкоштовно їздити у міських маршрутках. Відповідно до додаткових умов договору, які міська рада уклала з перевізниками, останні зобов’язалися безкоштовно та в повному обсязі перевозити усі пільгові категорії населення. Жодного обмеження перевезення у часі немає.

Тож усі пільгові категорії житомирян, які згідно з чинним законодавством мають право на безкоштовний проїзд, повинні, пред’явивши своє посвідчення, безкоштовно їздити упродовж всього дня міськими маршрутками.

Місцеві активісти зазначають, що забаганки перевізників, які нібито повинні возити пільговиків з 10 до 16 години не мають жодних підстав і є нічим іншим як маніпуляцією.

Крім того, у рамках наметової кампанії працювала вулична юридична приймальня, де кожен житомирянин міг просто неба поспілкуватися з юристом та задати наболілі питання. У подальшому така практика буде використовуватись в усіх районах Житомирщини.

Нагадаємо, у луцьких маршрутках видають “ліві” проїзні квитки.

Більше новин Західної України читайте на "Справжній Варті". 
 

comments powered by HyperComments