На Київщині протягом чотирьох днів не роблять щеплень проти COVID-19

Середа, 7 квітня 2021, 13:08
В останнє відомості про чисельність провакцинованих осіб на Київщині подавалися 2 квітня – протягом останні чотирьох днів у статистиці нулі
На Київщині протягом чотирьох днів не роблять щеплень проти COVID-19

У Київській області ось уже протягом чотирьох днів не робили жодного щеплення проти COVID-19 – про це свідчить інформація, розміщена на національному порталі про вакцинацію проти коронавірусу.

Останні дані про вакцинацію проти коронавірусу на Київщині датуються 2 квітня 2021 року – тоді першу дозу вакцини отримало 270 мешканців Київської області, чисельність провакцинованих сягнула 16599 осіб. А от 3, 4, 5 і 6 квітня у Київській області за офіційними даними не було зроблено жодного щеплення проти COVID-19.

Про причини повного призупинення вакцинації проти COVID-19 на Київщині не повідомляється. В той же час відомо, що 5 квітня 2021 року Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов підписав наказ № 628, яким передбачається перерозподіл вакцини проти коронавірусу між регіонами, адже у низці областей виник дефіцит вакцини. В рамках виконання цього наказу Львівська область передала Тернопільській 2000 доз антиковідної вакцини.

comments powered by HyperComments