Дубінський назвав ініціаторів свого виключення із керівництва «Слуги народу» «аферистами і шахраями»

Неділя, 14 березня 2021, 17:25
Скандальний нардеп, який потрапив під американські санкції, сьогодні втратив посаду керівника Київського обласного осередку «Слуг народу»
Дубінський назвав ініціаторів свого виключення із керівництва «Слуги народу» «аферистами і шахраями»

Сьогодні, 14 березня 2021 року скандальний нардеп Олександр Дубінський позбувся посади керівника Київської обласної організації партії «Слуга народу». Замість Дубінського Київський обласний осередок пропрезидентської політсили очолив Андрій Мотовиловець.

Повідомляється, що члени Київської обласної організації політсили «Слуга народу» вважають, що Олександр Дубінський не може входити до утвореної учора на з’їзді партії Національної ради громад. Також у зв’язку з діями, що можуть трактуватися як невизнання статуту партії та невиконання статутних обов’язків, розглядається питання про виключення Дубінського з партії.

На ці рішення партійців відреагував Олександр Дубінський дописом у соцмережі «Фейсбук». Депутат назвав кадрові рішення відносно нього «шахрайськими та аферистичними схемами, які застосовуються окремими функціонерами» партії. Він також виклав відео «альтернативного» недільного засідання, на якому був присутній разом з трьома однодумцями.

Окремо скандальний нардеп поставив питання Зеленському – чи погоджував той зміну керівництва Київського обласного осередку «Слуги народу».

Нагадаємо, що скандальновідомий депутат Олександр Дубінський на початку січня 2021 року потрапив під американські санкції. Пізніше його було виключено із складу фракції партії «Слуга народу» у Верховній Раді.

comments powered by HyperComments