Скандальний нардеп Дубінський уже не голова Київського обласного осередку партії «Слуга народу»

Неділя, 14 березня 2021, 13:05
Рішення прийнято під час конференції осередку партії «Слуга народу», яка відбулася сьогодні, 14 березня
Скандальний нардеп Дубінський уже не голова Київського обласного осередку партії «Слуга народу»

Скандальний нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під американські санкції, а потім був виключений із фракції пропрезидентської партії «Слуга народу» уже не є очільником Київської обласної організації цієї партії. Про це пише «Українська правда» посилаючись на інформацію від заступниці голови парламентської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

Під час конференції осередку партії «Слуга народу», що відбулася у неділю, Олександра Дубінського позбавили посади очільника Київської обласної організації політсили.

У суботу ввечері розпорядження про скликання такої конференції видав голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко на вимогу колег, що представляють Київщину.

Замість Дубінського місцеву організацію очолив нардеп, член комітету Верховної Ради України з питань свободи слова Андрій Мотовиловець.

Раніше Київська обласна організація партії «Слуга народу» заявила про неприпустимість входження скандального нардепа Олександра Дубінського у керівний органі партії – Національну раду громад. Саме як голова обласного осередку «Слуги народу» на Київщині Дубінський потрапив туди після з'їзду в суботу.

Зазначимо, що нещодавно біля міста Стрия на Львівщині нардеп Олександр Дубінський потрапив у ДТП на трасі Київ – Чоп. У зіткненні він не постраждав.

comments powered by HyperComments