Дубінський починає «паралельний підрахунок» голосів за своє виключення із фракції

Неділя, 31 січня 2021, 18:24
Скандальний нардеп каже, що відправив усім своїм колегам по фракції електронні листи і просить їх до 4 години дня 1 лютого повідомити свою позицію, щодо його виключення із фракції
Дубінський починає «паралельний підрахунок» голосів за своє виключення із фракції

Нардеп «Слуга народу» Олександр Дубінський, який на початку січня потрапив під санкції Міністерства фінансів США каже, що проводить «паралельний підрахунок» голосів депутатів фракції щодо його виключення. Про це він написав в своєму Telegram-каналі.

«Запускаю процедуру паралельного підрахунку голосів депутатів СН щодо мого виключенню з фракції.

Країна і виборці повинні знати імена тих, хто підтримує механізм брехливих доносів в іноземні держави як механізм незаконного впливу на українську владу», – цитує допис Дубінського «Українська правда»

Дубінський заявив, що надіслав усім депутатам фракції «Слуга народу» листи через електронну пошту і систему СЕДО, в яких просить їх до 16:00 1 лютого повідомити свою позицію з питання виключення його з фракції. Він зазначив, що проводить такий «паралельний підрахунок голосів» для того, щоб «поіменно знати тих депутатів, які не порушили присягу на вірність українському народу і всупереч усьому захищають президента від аферистів соросят-пінчучат» і «отримати від інших чітку відповідь про те, за що народного депутата, обраного громадянами України по мажоритарному округу, намагаються виключити з фракції «Слуга Народу».

Зазначимо, що раніше Володимир Зеленський просив Дубінського вийти із фракції «Слуга народу», але той відмовився. 29 січня у фракції «Слуга народу» почали збирати підписи за виключення Дубінського.

comments powered by HyperComments