На засіданні Трьохсторонньої контактної групи вперше з’явився представник Росію

П'ятниця, 22 січня 2021, 10:02
Як відомо, Росію у Трьохсторорнній контактній групі (ТКГ) представляє заступник керівника адміністрації Владімара Путіна Дмитро Козак
На засіданні Трьохсторонньої контактної групи вперше з’явився представник Росію

Представник Російської федерації – заступник голови адміністрації президента Росії Владиміра Путіна Дмитро Козак вперше особисто взяв участь у засіданні ТКГ із питань Донбасу, яка відбулася вчора, 21 січня 2021 року в онлайн-форматі. Про це повідомив представник української Донеччини, член української делегації в ТКГ Денис Казанський.

«У ТКГ сьогодні мала місце неординарна ситуація. На переговори прийшов Дмитро Козак. Раніше він жодного разу не брав у них участі (Росію представляє Гризлов), але сьогодні досить безцеремонно відсунув Гризлова з кадру і зайняв його крісло», – написав Казанський у своєму Telegram-каналі і додав що російський чиновник був дуже роздратований і говорив емоційно.

«Як завжди, звинувачував Україну в небажанні визнавати бойовиків стороною переговорів і вимагав, щоб ми обговорювали «дорожню карту», запропоновану Росією через своїх маріонеток», – зазначив Казанський.

Представник Донецької області також повідомив, що було помітно, що у «Козака здають нерви», але ситуація змінилася кардинально – «якщо зазвичай росіяни ховаються і намагаються говорити поменше, то сьогодні довелося виходити на перший план уже самому заступнику керівника адміністрації президента РФ».

comments powered by HyperComments