У Вищому антикорупційному суді України кажуть, що його очільниця не була на вечірці із скандальними суддями, а зустрічалася із студентами

Четвер, 14 січня 2021, 15:01
Раніше ЗМІ повідомили про те, що Олена Танасевич була на вечірці у київському філіалі вузу Ківалова разом із скандальними суддями Вовком і Тупицьким
У Вищому антикорупційному суді України кажуть, що його очільниця не була на вечірці із скандальними суддями, а зустрічалася із студентами

У Вищому антикорупційному судді заперечують перебування глави суду Олени Танасевич на новорічній вечірці на території інституту Сергія Ківалова, а їздила на зустріч зі студентським самоврядуванням. Про це пише «Українська правда» посилаючись на прес-службу Вищого антикорупційного суду.

«23 грудня 2020 року відбулася робоча зустріч Голови ВАКС Олени Танасевич та директора Київського інституту інтелектуальної власності та права Національному університеті "Одеська юридична академія" Василя Филюка зі студентським самоврядуванням.

Її результатом стала домовленість про проведення циклу онлайн-лекцій із суддями ВАКС», – заявили у пресслужбі ВАКС. і закликали ЗМІ утриматися від домислів і керуватися офіційними даними.

Як писала «Справжня Варта», є дані про те, що Танасевич приїжджала до Київського інституту інтелектуальної власності того вечора, коли там розважалися одіозні судді.

За даними кількох джерел редакції у правоохоронних органах, 23 грудня Танасевич їздила на передноворічну вечірку, організовану колишнім депутатом-«регіоналом» Сергієм Ківаловом. Глава ВАКС була в одній компанії з підозрюваним главою Окружного адмінсуду Павлом Вовком. При цьому Антикорупційний суд розглядає справу Вовка. Крім Вовка на святкуванні був голова Конституційного суду України Олександр Тупицький.

Директор інституту Филюк зазначив, що нічого не знає про вечірку і не розуміє, що на території навчального закладу робив суддя Вовк.

Крім того, Филюк не зміг надати фото чи відео з зустрічі Танасевич із студентами та керівництвом інституту.

comments powered by HyperComments