Заява Рахманіна про недовіру Тарану виявилася фейком

Середа, 23 грудня 2020, 14:04
Слова представника «Голосу» спростував голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич
Заява Рахманіна про недовіру Тарану виявилася фейком

Озвучена депутатом від «Голосу» Сергієм Рахманіним заява про ниби-то висловлену Комітетом Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки недовіру чинному Міністру оборони України Андрієві Тарану виявилася фейком – її спростував голова цього комітету Олександр Завітневич – депутат від пропрезидентської фракції «Слуга народу».

«Інформаційними ресурсами поширюється інформація про, начебто, висловлення недовіри Комітетом національної безпеки, оборони та розвідки – міністру оборони Андрію Тарану. Такі повідомлення не відповідають дійсності... Так, у нас є певні зауваження щодо діяльності міністерства, але всі вони вирішуються в робочому порядку», - написав Олександр Завітневич на своїй сторінці у Facebook і уточнив, що останнє засідання комітету відбулося 16 грудня, і на порядку денному «питання щодо міністра оборони не стояло та не розглядалося».

За словами Завітневича, комітет 16 грудня розглядав лише питання щодо змін до основних показників державного оборонного замовлення на 2020-2022 роки та проект закону про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2021 році для участі в багатонаціональних навчаннях. Більше засідань комітет не проводив.

comments powered by HyperComments