Венедиктовій стало кисло – захиталось крісло

Вівторок, 1 грудня 2020, 21:49
Генеральна прокурорка України Ірина Венедиктова дуже не хоче йти у відставку.
Венедиктовій стало кисло – захиталось крісло

Кілька днів тому президент України Володимир Зеленський відвідав Офіс генпрокурора, де привітав співробітників з професійним святом і вручив нагороди. Цю інформацію підтверджують у Офісі президента. Це була офіційна частина і формальний привід. А потім Зеленський і Венедиктова встигли поговорити. Як повідомляють інсайдерські джерела телеграм-каналу «Шептун», відбулася закрита зустріч, де Венедиктова розповіла Зеленському про підсумки роботи прокуратури, а також про подальші плани.

Однак виявилося, що хвалитися поки що нічим. Справи по високопоставленим прокурорам висять, звинувачення нікому не пред'являються.

В ході зустрічі Венедиктовій довелося розповідати про всілякорізні меморандуми, підписані прокуратурою на міжнародних зустрічах та круглих столах. Одним з найбільш серйозних досягнень  Офісу генпрокурора вважається відкриття понад 60 кримінальних проваджень за фактами розкрадання і знищення майна на загальну суму понад 70 млн грн.

До кінця наради Венедиктова сиділа червона від сорому, оскільки розуміла, що підсумки роботи Офісу генпрокурора – це пил в очах не тільки керівництву країни, а й суспільству. Позиція ОП залишається колишньою: у неї є місяць, щоб показати себе.

comments powered by HyperComments