Війна триває. Російські спецслужби взяли в полон українського бійця

Вівторок, 22 січня 2019, 12:35
Українського бійця 58-ї окремої мотопіхотної бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ Станіслава Панченка взяли в полон сепаратисти та представники російських спецслужб, що працюють на окупованих територіях України.
Війна триває. Російські спецслужби взяли в полон українського бійця

Про це повідомляє Українська правда.

Вчора, 21 січня, вони виклали відео допиту військовослужбовця і почали поширювати його на своїх пропагандистських ресурсах.

У 58-ій окремій мотопіхотній бригаді підтвердили факт зникнення бійця Станіслава Панченка та заявили про психологічний і фізичний тиск на нього з боку окупантів, які захопили його в полон.

«Панченко Станіслав Мирославович – дійсно боєць 58 ОМПБР. Ми акцентуємо увагу на те, що, скоріш за все, сказані ним слова на відео є результатом психологічного чи навіть фізичного тиску шляхом “обробки” військовослужбовця.

Підтвердженням цього є те, що відеозвернення опублікувалось лише на третій день після зникнення військовослужбовця. Фактично цього досить для проведення “роз’яснювальної” роботи» – йдеться у заяві.

«Ми віримо, що незважаючи на певні труднощі в житті Станіслава Панченка, він повернеться додому. Ми ніколи не відмовляємося від своїх військовослужбовців», – заявили у бригаді у коментарі Укрінформу.

 

comments powered by HyperComments