Новини з фронту: один військовослужбовець отримав поранення

П'ятниця, 5 січня 2018, 13:27
Новини з фронту. За пройдешні 24 години після ворожих обстрілів не загинув жоден військовий Збройних сил України. 
Новини з фронту: один військовослужбовець отримав поранення

Однак поблизу Світлодарська отримав поранення один український боєць. Атовця відправили до військового госпіталю, там йому надали потрібну медичну допомогу, проінформували у прес-службі штабу АТО.

Луганський напрямок

За останні три доби було зафіксовано порушення миру. Ввечері, ближче до нічної пори, незаконні угрупування задіяли 13 мін калібру 120-мм по оборонних укріпленнях, які підпорядковані підрозділам Збройних сил України навколо Луганського.

Донецький напрямок

Російські війська окупанта посеред дня понад 40 хвилин обстрілювали позиції українських військ на підступах до Верхньоторецького. Агресор тут також задіяв протиправні Мінським процесом 120-мм міномети, випустивши по українських захисниках 3 снаряди. Крім того, у зазначеному районі ворог відкривав вогонь із стрілецької зброї та гранатометів.

Військові бійці ЗСУ, попри зрозумілу загрозу життю та можливості отримання травм, і цього дня утрималися від організації вогневої відсічі у відповідь на неправомірні дії агресора.

Ми повідомляли про порушення тиші на Луганському напрямку. Ворог 6 разів робив обстріл. В результаті троє військових були поранені, двоє були серйозно травмовані. На жаль, 1 герой України загинув.

comments powered by HyperComments