У листопаді суд розглядатиме справу про незаконний перетин кордону Юлією Тимошенко

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 18:14
Засідання в адміністративній справі проти лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко відбудеться 2 листопада.
У листопаді суд розглядатиме справу про незаконний перетин кордону Юлією Тимошенко

Про це повідомляє сайт Державної судової адміністрації України.

Засідання Мостиського районного суду Львівської області розпочнеться 2 листопада о 12.00.

Засідання буде вести суддя Юрій Білоус.

Нагадаємо, Михаїл Саакашвілі здійснив "прорив" пункту пропуску "Шегині" 10 вересня, ввечері. Він неофіційно перетнув кордон, не пред`явивши документи на пункті пропуску.

Під час цього перетину почалася бійка, через яку, за повідомленням поліції, постраждали 11 поліцейських: п'ять - працівники патрульної поліції і шість - бійці полку поліції особливого призначення. 

По факту прориву на кордоні поліція відкрила справу за статтею 332 КК України - "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України". За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з конфіскацією транспортних або інших засобів. Працівники ДПСУ ідентифікували 69 осіб, що проривали кордон разом з Саакашвілі.

Мостиський районний суд Львівської області вже визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині державного кордону України. Згідно з рішенням суду, політик має заплатити штраф. Адвокати політика оскаржили рішення.

comments powered by HyperComments