"Майстерня громадської активності" шукає учасників

Вівторок, 15 березня 2011, 17:24
Програма неформальної громадської освіти для молоді «Майстерня громадської активності» оголошує черговий набір майбутніх учасників з цільових регіонів - Харківщина, Волинь, Крим, Донеччина та ін.
"Майстерня громадської активності" шукає учасників

«Майстерня громадської активності» є коопераційною інноваційною програмою з неформальної громадської освіти молоді, яка виникла у 2008 році як пілотний проект з адаптації європейського досвіду неформальної громадської освіти в Україні та реалізується низкою українських організацій та партнерів з Німеччини і Польщі.

Взяти участь у програмі можуть молоді люди віком від 18 до 25 років, які проживають у Черкаській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Рівненській, Волинській, Закарпатській та Львівській областях або в АР Крим. Пріоритет для участі в програмі надається кандидатам з невеликим або відсутнім досвідом реалізації громадських чи соціальних проектів. Обов’язковою умовою для участі в програмі є можливість участі у всіх етапах проекту (квітень - жовтень 2011), мотивація до зовнішніх та внутрішніх змін, а також відкритість до нового досвіду та нових людей.

Для зголошення на участь в проекті треба:
Вибрати один зі вступних семінарів;
Повністю заповнити та надіслати анкету, яка розміщена тут ;
Обов’язково надіслати анкету тільки на адресу [email protected]   та лише до 3 квітня 2011 року включно.

Зачекати на відповідь журі по електронній пошті до 13 квітня 2011 року. Про результати відбору будуть проінформовані всі кандидати.

ВАЖЛИВО! – Можна зголошуватися не більше, ніж на 2 вступних семінари. У випадку оголошення на 2 семінари кандидат надає інформацію про дві можливі для себе альтернативи участі, журі в такому випадку на свій розгляд може вибрати кандидате на участь лише в одному семінарі. Анкети кандидатів на більшу, ніж 2 вступних семінари відбірковим журі розглядатися НЕ будуть.

Учасникам, відібраним для участі в проекті, організатори забезпечують проживання та харчування в рамках трьох семінарів програми, а також за узгодження відшкодовують проїзд до місця проведення семінарів.

Докладніше див.: ФРІ  Харків .
 

comments powered by HyperComments