07:36
Фінансова децентралізація в Україні дозволила значно збільшити місцеві бюджети. Наприклад, бюджет Одеси в минулому році перевищив дев’ять мільярдів гривень. Одночасно такі шалені гроші відкривають чималі перспективи для нечесних чиновників і можновладців. Страждають при цьому в першу чергу соціально незахищені верстви населення, адже корупційні схеми реалізуються в тому числі в чутливих сферах життя, таких як медицина, освіта й ін.
11:00
Коментар відстороненого рішенням Київського адмінсуду в.о. ректора ОНМедУ Костянтина Аймедова, що був свого часу призначений на цю посаду наказом МОЗ після звільнення екс-ректора Валерія Запорожана.
20:12
Сьогодні, 30 серпня світ відзначає Міжнародний день зниклих безвісти. Для України ця тема особливо нараді важлива. В Україні щонайменше 1500 людей досі вважаються зниклими безвісти в результаті війни на Донбасі (дані Міжнародного Комітету Червоного Хреста). Їх немає ні серед мертвих, ні серед живих. Проведення пошуку на окупованій території неможливе ні українськими, ні міжнародними організаціями.
17:08
На Дрогобиччині на п'ять років засудили поліцейського, який отримав 3000 гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності.