16 липня 2013

22:33
У Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького (вул. Стефаника, 3) презентували проект двох львівських художників Андрія Боярова та Андрія Сагайдаковського під назвою «Пустоти». Допоки Львів поринає у відпочинковий період, творча активність «на канікулах», творці проекту «Пустоти» вирішили дати виклик галицькому середовищу.
20:32
Побачити ТАКЕ мріє не один чоловік, та й навіть жінки не проти «насолодитися» виглядом десятка красунь на 10-сантиметрових підборах, що стрімголов біжать одна поперед другої. Таку атракцію вже невдовзі можна буде побачити у Львові. Акція «Забіг на шпильках», що відбудеться у ТРЦ «King Cross Leopolis» пройде у рамках Всеукраїнського забігу на шпильках, у якому окрім Львова візьмуть участь Київ, Донецьк та Одеса.
19:46
Про це сьогодні журналістам на прес-конференції розповідали заступник директора Департаменту з питань освіти, науки, сім'ї та молоді ЛОДА Світлана Книшик, головний спеціаліст управління Держсанепідслужби у Львівській області Ростислав Валовий, начальник Управління освіти Львівської міськради Галина Слічна та головний спеціаліст Управління молоді сім'ї та спорту Львівської міськради Ольга Каспришин.
16:53
Громадський спротив, породжений подіями у Врадіївці, на Львівщині фактично неможливий, бо тутешні правоохоронці «єлеєм помазані». Зрештою, іншої версії розвитку подій від місцевої міліції і чекати годі. На прес-конференції, скликаній сьогодні, на всі сторони розхвалювали місцевих правоохоронців, їх професіоналізм та винятковість. Оди дуетом співали відразу два екс-начальники міліції Львівщини.