24 квітня 2013

19:01
У Львові двоє троє людей опинилися під земляними завалами. Трагічний випадок трапився на вулиці Зелена, 321 на приватному подвір’ї. По цій території пролягала траншея, яку копала організація, що підпорядковується Міноборони. Коли один з робочих заліз у яму, на нього осунувся грунт. Від нестачі кисню людина загинула. Двох робітників, що взялися рятувати співробітника також засипало землею, проте їх вчасно відкопали.
16:07
У Львові лікарі зафіксували тропічну малярію – хворобу, яка переноситься комарами. Інфікована - жінка яка працювала впродовж 5-ти років у Замбії. Приїхала вона додому на початку квітня вже з нападами захворювання. В області це перший випадок екзотичної хвороби цього року. Востаннє на Львівщині малярію фіксували у 2011-му, коли комарину інфекцію підхопив у Ліберії наш військовик-миротворець.
13:51
17-19 травня у Львові відбудеться унікальна для малечі подія – книжковий фестиваль. Про це повідомляє «Форум видавців». Так, протягом трьох днів у Львівському Палаці мистецтв заплановано більше трьох сотень заходів - квести та ігри, читання, творчі майстерні, конкурси. «Книгоманія» проходитиме як квест під назвою «Збирай слонів». Умова гри - діти повинні відвідати основні події фестивалю і відповідно зібрати якнайбільше слонів – наліпок. Гра розпочинається у всіх львівських школах і дитячих бібліотеках. Найактивніші «мисливці» отримають призи.