6 вересня 2010

16:16
Вчора, у першу неділю вересня в Україні відзначали День підприємця. У Львові Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Альянс «За чесні податки» та Громадянський рух «Відсіч» в особливий спосіб вирішили відзначити це свято.
01:11
Місцеві органи юстиції відмовляються реєструвати Арсена Авакова головою Харківського осередку партії «Батьківщина». Таким чином, пан Арсен має великі труднощі з реєстрацією своєї кандидатури на мера Харкова. Іншим напрямом боротьби з Арсеном Аваковим є розповсюдження провокативних газет.
01:11
11 вересня стартує виборча компанія по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Саме в цей день у Свято-Дмитрівському храмі м. Харкова відбудеться панахида по загиблих у страшному теракті в США та по жертвах тоталітарних режимів.
01:11
Над цим питанням часто розмірковує молодь, обираючи своє подальше місце проживання. Статистика свідчить, що чисельність міського населення постійно збільшується, а сільського – зменшується. Та все ж малесенькі населені пункти теж мають свої переваги.