Як підприємці вітали львів’ян зі своїм професійним святом

Понеділок, 6 вересня 2010, 16:10
Вчора, у першу неділю вересня в Україні відзначали День підприємця. У Львові Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу, Альянс «За чесні податки» та Громадянський рух «Відсіч» в особливий спосіб вирішили відзначити це свято.

В центрі міста активісти роздавали дітям повітряні кульки з зображенням хижого кота «Податковий кодекс», який чигає на мишей-підприємців. Батьки – отримали вітальні листівки, у яких пояснювалась необхідність відстоювати права середнього бізнесу, адже він є основою здорового суспільства, у якому дотримуються основних прав громадян.

 Знаково, що символікою цьогорічного Дня підприємця було обрано синьо-жовту стрічку разом з чорною, адже кроки влади, зокрема підготовка нового Податкового Кодексу, наштовхує на думку про намагання знищити середній клас в Україні. Адже тільки його наявність може бути бар’єром для узурпації влади, здачі національних інтересів та доведення народу до стану керованої біомаси.

 Серед перехожих часто траплялись підприємці, яким не треба було пояснювати зміст символіки. Вони радо брали листівки і нарікали на надто складні умови для успішної підприємницької діяльності.

 «Для нас наступає момент істини – говориться у листівці – або ми мовчазно спостерігаємо за подіями, або згуртуємося і переможемо». Хтозна, може наступного року у символіці Дня підприємця не буде потреби у чорній стрічці.

 

comments powered by HyperComments