Напередодні виборів Арсена Авакова намагаються дискредитувати

Жанна Титаренко  |  Понеділок, 6 вересня 2010, 12:21
Місцеві органи юстиції відмовляються реєструвати Арсена Авакова головою Харківського осередку партії «Батьківщина». Таким чином, пан Арсен має великі труднощі з реєстрацією своєї кандидатури на мера Харкова. Іншим напрямом боротьби з Арсеном Аваковим є розповсюдження провокативних газет.
Напередодні виборів Арсена Авакова намагаються дискредитувати

Уже кілька днів у Харкові майже на кожній станції метро роздаються газети накладом в 60 тисяч примірників, у яких міститься емоційна критика чинної в Україні влади і заклик боротьби проти неї. Тираж такої продукції зроблений під газету УНА-УНСО. На першій сторінці є емблема організації, портрет Степана Бандери і Романа Шухевича, поля прикрашені орнаментом із тризубів.

Далі текст містить агітацію за Арсена Авакова і позитивне ставлення до лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Все це написано російською мовою, в той час як відомо, що партія УНА (УНА-УНСО) видає газети лише українською.

Голова Харківського осередку УНА-УНСО Ігор Каменюк, на запитання «Справжньої варти» про те, чи дійсно УНА-УНСО веде відкриту агітацію за Арсена Авакова, відповів що ні. Також пан Ігор стверджує, що такої газети його організація ніколи не видавала, не видає і видавати не збирається.

Користуючись тим, що більшість мешканців Харкова, через повну необізнаність та зомбованість, вороже сприймає УНА-УНСО і героїв ОУН-УПА, провокатори вирішили долучити туди Арсена Авакова, Юлію Тимошенко та партію "Батьківщина", які фактично не мають стосунку до українського націоналізму як такого.

Звісно, що такий хід може змінити ставлення значної частини людей до майбутнього кандидата на мери Харкова.

З іншого боку, для самої УНА-УНСО, в особі її місцевої філії, така газета теж не є зручною, адже місцеві унсовці не збиралися і не збираються співпрацювати з Аваковим та його структурами в Харкові.  

Нагадаємо, що кілька днів тому міліція вилучила 80 тисяч летючок із біографіями Кернеса і Добкіна та їхніми фінансовими махінаціями.
 

comments powered by HyperComments