У Львові суд повторно розглядатиме справу «короля злочинного світу»

Четвер, 18 лютого 2021, 11:23
18 лютого о 17 годині Львівський апеляційний суд повторно розглядатиме справу грузинського «злодія в законі» Рамаза Цикорідзе, який намагається легалізуватись в Україні.
У Львові суд повторно розглядатиме справу «короля злочинного світу»

Судовий позов «король злочинного світу» подав після того, як 30 листопада 2020 р. Буський районний суд задовільнив скаргу органу опіки та піклування про неналежне виконання Р. Цикорідзе опікунських обов’язків та позбавив останнього статусу опікуна. В судовому засіданні доведено, що опікунство встановлено з порушенням законодавства і здійснюється фіктивно.

Нагадаємо, що визнання в 2016 році Рамаза Цикорідзе опікуном/піклувальником Володимира Сірого стало підставою для надання «злодію в законі» посвідки на постійне право проживання на території України, що слугувала своєрідною індульгенцією від намагань правоохоронців депортувати його з нашої держави.

Зважаючи на те, що Цикорідзе вважається суб’єктом підвищеного злочинного впливу на кримінальне середовище, сподіваємось, що колегія суддів, які розглядатимуть апеляцію, підтримають суд першої інстанції та позицію правоохоронних органів. Також, їх рішення сприятиме процесу депортації «злодія в законі» з України та недопущення поширення злочинних традицій на теренах нашої держави.

Нагадаємо також, що Цикорідзе, якого до еліти кримінального світу було долучено у 25-річному віці на Батьківщині, наприкінці 2000-х вважався так званим "смотрящим" за Ростовською областю Росії. Але відтоді змінив географію та вже понад десять років як міцно пов'язав свою долю з Україною - передусім з Київщиною та Львівщиною.

comments powered by HyperComments