Через прорив водогону в центрі Львова змінено траси 8 автобусних маршрутів

Середа, 10 лютого 2021, 12:00
Прорив водогону стався сьогодні зранку на вулиці Івана Франка, 21. Зараз тут тривають аварійно-відновлювальні роботи
Через прорив водогону в центрі Львова змінено траси 8 автобусних маршрутів

Сьогодні, 10 лютого 2021 року на вулиці Івана Франка, 21 стався прорив водогону діаметром 600 мм. На місці аварії працюють аварійно-відновлювальні бригади ЛМКП «Львівводоканал». Відповідно рух на ділянці вулиці Івана Франка від вулиці Зеленої до вулиці Костя Левицького перекритий. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зазначається, що у зв’язку із перекриттям руху на ділянці вулиці Івана Франка внесено тимчасові зміни у траси 8 автобусних маршрутів.

Автобуси маршруту № 45 курсують через площу Міцкевича, проспект Свободи, вулиці Дорошенка, Вербицького та Коперника і далі за звиклим маршрутом;

Автобусний маршрут № 37 розділений на дві частини – від вулиці Під Голоском до площі Галицької і від площі Петрушевича до вулиці Гната Хоткевича.

Автобусні маршрути № 3А і 53 курсують тільки до площі Петрушевича (від ТЦ «Кінг-Крос-Леополіс» і Сихова).

Автобусний маршрут № 46 розділено на дві частини – від вулиці Миколайчука до площі Галицької і від площі Петрушевича до проспекту Червоної Калини.

Автобусний маршрут № 18 об’їздить аварійну ділянку вулиці Івана Франка по вулиці Зеленій, Студентській, Мечникова і Личаківській і далі за маршрутом, в зворотньому напрямку – по вулиці Мечникова, Костя Левицького, Дніпровській, Зеленій і далі за маршрутом.

Автобуси маршрутів № 15 і 43 курсують через площу Адама Міцкевича, проспект Шевченка, вул. Саксаганського і вулицю Івана Франка і далі за маршрутом.

Зазначимо, що через прорив водогону змінено маршрути курсування трамваїв № 3, 8 і 9. У ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що трамваї маршруту № 3 тимчасово курсують до кінцевої «Академія Мистецтв», трамваї маршруту № 8 курсують із Сихова до кінцевої «Академія Мистецтв», а трамваї маршруту № 9 – курсують від Головного вокзалу до вулиці Торфяної по вулиці Городоцькій. Вагони маршруту № 4 курсують за звиклим маршрутом по вул. Вітовського.

Управління транспорту просить вибачити за тимчасові незручності. У ЛМКП «Львівводоканал» обіцяють звершити ремонтно-відновлювальні роботи на вулиці Івана Франка до 20:00.

comments powered by HyperComments