У центрі Львова прорвало труборпровід діаметром 600 мм.

Середа, 10 лютого 2021, 10:25
Аварія водогону сталася сьогодні, 10 лютого, зранку на вулиці Івана Франка, 21. На місці уже працює аварійна бригада ЛМКП «Львівводоканал»
У центрі Львова прорвало труборпровід діаметром 600 мм.

У центрі Львова, на вулиці Івана Франка, 21 сьогодні зранку стався прорив водогогу діаметром 600 мм. Як повідомляють у ЛМКП «Львівводоканал» на місце аварії уже виїхали аварійні бригади підприємства. Роботи із усунення аварії на водогоні триватимуть орієнтовно від 10 ранку до 20 години вечора. На час робіт ділянку вулиці Івана Франка, де стався прорив водогону, перекриють для руху транспорту, без водопостачання залишиться центральна частина міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, по вул. Івана Франка курсують трамваї номер № 3, 8, 9. На час ремонтних робіт ці трамвайні маршрути будуть закорочені. Про схему руху буде повідомлено додатково.

«Маємо витік на трубопроводі діаметром 600 мм на вул. І. Франка, 21. Ремонтні бригади підприємства вже виїхали на місце. Відповідно на час ремонтних робіт цю ділянку вулиці буде перекрито для руху транспорту. Також буде призупинено водопостачання до всієї центральної частини міста.

Орієнтовно роботи триватимуть з 10.00 год і до 20.00 год. Однак все буде залежати від складності робіт. Лише коли розкопаємо місце витоку, можна буде чіткіше сказати про терміни робіт. Сподіваємося, що все вдасться завершити швидше», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Фото – прес-служба Львівської міськради.

comments powered by HyperComments