Оператор Садового заробить 45 тисяч гривень у «Львівелектротрансі»

П'ятниця, 29 січня 2021, 13:32
ЛКП «Львівелектротранс» здійснює закупівлі послуг медійників, спрямовані на популяризацію електротранспорту. У кінці минулого року ЛКП «Львівелектротранс» підписало договір на послуги з виробництва відеопродукції із Андрієм Андрухом – оператором, який знімає відео для прес-служби Львівської міськради
Оператор Садового заробить 45 тисяч гривень у «Львівелектротрансі»

23 грудня 2020 року керівництво ЛКП «Львівелектротранс» розмістило у системі публічних закупівель «Прозорро» оголошення про придбання … послуг із виробництва відеопродукції. Вартість договору на такі послуги – 45 тисяч гривень. Оскільки закупівля відноситься до допорогових, то тендер не оголошувався. Керівник ЛКП «Львівелектротранс» просто підписав договір № LET2021/00754 із фізичною особою-підприємцем Андрієм Анатолійовичем Андрухом.

Відповідно до тендерної документації на «Прозорро», пан Андрух на замовлення ЛКП «Львівелектротранс» протягом 2021 року має виконати 7 послуг із виробництва відеопродукції. Відповідно до додатку до згаданого вище договору, вартість окремих послуг сторони оцінили наступним чином:

- зйомка виїзду – 1000 грн.;

- зйомка прес-конференції, брифінгу, звіту чи виступу – 1000 грн.;

- виготовлення 2D графіки – 2000 грн.;

- виготовлення 3D графіки (до 30 сек.) – 5000 грн.;

- зйомка відео із повітря (квадрокоптер) до 25 хв. – 5000 грн.;

- монтаж – 500 грн.;

- створення окремого ролика (до 3 хв.) – 15000 грн.

Зазначимо, що у штаті ЛКП «Львівелектротранс» є фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою — Ольга Мельник, яка навряд чи могла б успішно виконувати роботи із знімання виїздів та прес-конференцій, брифінгів, звітів чи виступів. Тому такий крок з боку підприємства наразі цілком виправданий. За словами пані Мельник, послуги професійного оператора необхідні «Львівелектротрансу» для інформування громадськості про діяльність підприємства.

«Мова йде не лише про події, — розповідає вона. — Планується, наприклад, робити відеоролики про стан виконання тих чи інших ремонтних робіт, для популяризації електротранспорту в цілому тощо».

Договір про виготовлення відеопродукції для ЛКП «Львівелектротранс» був укладений за принципом «свій до свого по своє», адже Андрій Андрух – це оператор, послугами якого користується прес-служба Львівської міськради. Відео, зняті цим оператором, можна часто зустріти на сайті Львівської міськради і на її каналі у «Ютубі». Втім пан Андрух є ФОПом, відтак, договір із ним може укласти будь-хто.

Нагадаємо, заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий посилаючись на критичний фінансовий стан «Львівелектротрансу», пригрозив депутатам міськради зупинкою комунального транспорту в разі неприйняття «бюджету розвитку»,

comments powered by HyperComments