У Садового у Львові іще не збудували дороги від вулиці Суботівської до Рясного, а вже збираються її ремонтувати

Вівторок, 20 жовтня 2020, 14:21
«Ми вже маємо стадію «П» ремонту вулиці Суботівської від Рясне-2 до Левандівки», – заявив сьогодні чинний мер Львова.
У Садового у Львові іще не збудували дороги від вулиці Суботівської до Рясного, а вже збираються її ремонтувати

Реконструкція вулично-дорожньої інфраструктури – це один із «коників», на якому Андрій Садовий знову хоче «доскакати» до посади міського голови Львова. Отож, сьогодні зранку на радіо «Львівська хвиля» поки-що чинний мер Львова розлого розповідав про інфраструктурні проекти у Львові. Ці месиджі традиційно ретранслювала прес-служба Львівської міської ради.

Не обійшлося і без чергових ляпсусів. Зокрема, із слів Андрія Садового випливає, що дорога між Левандівкою та Рясним уже давно існує, але її потрібно лише відремонтувати.

«Ми вже маємо стадію «П» проекту ремонту вул. Суботівська, від Рясне-2 до Левандівки, проектуємо середнє кільце – з вул. Луганської буде з'їзд на вул. Городоцьку, і буде розв’язка з вул. Липинського на вул. Богданівську. Це все в роботі», – процитувала висловлювання «шефа» прес-служба Львівської міської ради.

Зауважимо, що насправді наразі розробляється лише проект продовження вулиці Суботівської від Левандівки до вулиці Шевченка у житловому масиві «Рясне». Причому будівництво цієї вулиці передбачає спорудження тунелю під коліями залізничної станції «Клепарів». Виглядає на те, що цей проект буде дуже вартісним, а його реалізація затягнеться на багато років.

За словами Садового, «Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР активно працює над проектами покращення транспортного сполучення». Заступником керівника цього департаменту, нагадаємо, є один із улюбленців та фаворитів Андрія Садового Андрій Білий, який починав як позаштатний радник міського голови Львова і виконавчий директор ЛКП «Львівелекротранс».

comments powered by HyperComments