На вулиці Вітовського у Львові замінили аварійні трамвайні колії

Понеділок, 21 вересня 2020, 16:52
Роботи виконувала Служба колії ЛКП «Львівелектротранс» із 15 по 17 вересня 2020 року
На вулиці Вітовського у Львові замінили аварійні трамвайні колії

ЛКП «Львівелектротранс» завершив заміну аварійних трамвайних колій на вулиці Вітовського. Про це повідомила речниця підприємства Ольга Мельник.

За словами речниці, роботи із заміни трамвайних колій на вулиці Вітовського тривали із 15 по 17 вересня в районі будинків 31 – 35. В цьому місці трамвайні рейки давно вичерпали свій ресурс і перебували в аварійному стані. Роботи виконували в два етапи.

«Спершу працівниками служби колії «Львівелектротранс» проведено заміну 36 метрів аварійної ділянки колії. Під час робіт фахівці обстежили основу та примикання інших ділянок, виявивши потребу заміни ще 25 метрів. Відтак, загалом замінено 61 метр колії», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

До цього, на початку вересня, ЛКП «Львівелектротранс» за власні кошти провело заміну аварійного трамвайного пересічення та заміну 26 кілометрів колій на площі Івана Франка.

Зауважимо, що трамвайну лінію по вулиці Вітовського прокладено у кінці 1920-х років, останній раз капітальний ремонт колій тут проводився у першій половині 1980-х років перед запуском нової трамвайної лінії по вулицям Сахарова та Княгині Ольги – це було понад 30 років тому. Наразі стан трамвайних колій по вулиці Вітовського дуже поганий, передбачається реконструкція цієї вулиці. Що ж до площі Івана Франка, то її мають реконструювати за кошти ЛКП «Львівавтодор», проте досі не визначилися із проектом реконструкції.

comments powered by HyperComments