У Львові під час дощу затопило вулицю Миколайчука

Середа, 2 вересня 2020, 19:49
На цій вулиці якраз проводяться роботи із реконструкції – на ділянці від вудиці Пилипа Орлика до Голосківського цвинтаря
У Львові під час дощу затопило вулицю Миколайчука

Учора, 1 вересня 2020 року у Львові пройшли сильні зливи. Опади традиційно виявили низку проблем із водовідведенням на вулицях міста. Така проблема, в тому числі, проявилася і на вулиці Миколайчука, де зараз тривають роботи із реконструкції на замовлення Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Як видно на фото, ділянка вулиці Миколайчука, яку зараз реконструюють, перетворилася після злив на ставок.

«Мешканців вулиці Миколайчука просять мерію терміново запустити в їх районі річковий трамвай або Uber-катер», – такий дотепний коментар до світлини затопленої вулиці написали у Фейсбук-спільноті «Зручне місто».

«Рибу, рибу треба запускати», – прокоментував фото дописувач Дмитро Фрящиков.

Зауважимо, що підрядником, який проводить реконструкцію вулиці Миколайчука від вулиці Пилипа Орлика до Голосківського цвинтаря є ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1». Загальна кошторисна вартість об’єкта – 93,24 млн. грн., в тому числі будівельні роботи – 75,738 млн. грн. Департамент житлового господарства та інфраструктури у середині серпня 2020 років повідомив про намір укласти додаткову угоду із ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1» на суму біля 14 мільйонів гривень на ремонтні роботи на вул. Миколайчука. Наразі цей договір іще не укладений.

Нагадаємо, що транспортно-інфраструктурний напрямок у Департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР курує заступник директора Андрій Білий.

comments powered by HyperComments