Вулицю Бандери у Львові реконструюватиме турецька компанія «Онур»

Понеділок, 17 серпня 2020, 10:52
Вона виграла тендер в української компанії ПрАТ «Львівське СМБУ №1», різниця в ціні пропозицій склала всього 10 гривень
Вулицю Бандери у Львові реконструюватиме турецька компанія «Онур»

ЛКП «Львівавтодор» завершило тендерну процедуру по пошуку підрядника, який буде проводити реконструкцію вулиці Степана Бандери у Львові. Про це «Справжня Варта» дізналася із оголошення, опублікованого в системі публічних закупівель «Прозорро».

Нагадаємо, що тендер по закупівлі робіт із реконструкції вулиці Степана Бандери був повторно оголошений 23 червня 2020 року. Очікувана вартість реконструкції ділянки вулиці Бандери довжиною біля 1 кілометра становила 216 мільйонів 519 тисяч 400 гривень.

Заявки на участь у тендері на реконструкцію вулиці Степана Бандери подали дві компанії – турецьке ТзОВ «Онур Конструкціон Інтерненшнл» і українське ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1». Електронний аукціон у тендері відбувся 12 серпня 2020 року. На початку аукціону ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» оцінило роботи із реконструкції вулиці Степана Бандери у 210 мільйонів 719 тисяч гривень, а ПрАТ «ЛСМБУ№1» – в 213 мільйонів 270 тисяч 540 гривень. У першому раунді електронного аукціону компанії ціни не знижували, а у другому раунді ПрАТ «ЛСМБУ №1» знизило вартість робіт до 209 мільйонів 500 тисяч гривень, а його турецький конкурент – до 209 мільйонів 499 тисяч 990 гривень, тобто встановило ціну лише на 10 гривень меншу. У третьому раунді компанії не знижували ціну, отож переможцем  було визнано ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Протокол розкриття результатів тендеру та повідомлення про намір укласти договір ЛКП «Львівавтодор» опублікувало в системі «Прозорро» у п’ятницю, 14 серпня 2020 року.

Зауважимо, що відповідно до опублікованої у «Прозорро» тендерної документації, підрядник повинен буде завершити реконструкцію вулиці Степана Бандери до 30 червня 2021 року. Відповідно до  тендерних умов, замовник має право перерахувати підряднику аванс у сумі 30% від вартості річного обсягу робіт.

Нагадаємо, що нещодавно ЛКП «Львівавтодор» завершило тендер на проведення капітального ремонту вулиці Пекарської (від вулиці Тершаковців до вулиці Мечникова) та вулиці Шімзерів. Роботи на цій вулиці планують почати уже в двадцятих числах серпня.

comments powered by HyperComments