У ДТП біля села Пасіки-Зубрицькі біля Львова травмувалося 8 людей

Середа, 12 серпня 2020, 10:25
Аварія сталася на трасі Київ – Чоп вчора, 11 серпня 2020 року ввечері біля пів на восьму
У ДТП біля села Пасіки-Зубрицькі біля Львова травмувалося 8 людей

Як повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, у вівторок 11 серпня 2020 року біля опів на восьму вечора на автотрасі Київ – Чоп біля села Пасіки-Зубрицькі неподалік Львова сталося зіткнення трьох автомобілів, у результаті якого постраждало 8 осіб, в тому числі дитина віком 14 років. Всі вони із травмами різної важкості госпіталізовані до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Повідомляється, що спричинив ДТП автомобіль «BMW», яким керував мешканець  міста Одеси 1994 року народження, рухаючись у напрямку міста Чоп, здійснив зіткнення з автомобілем «Citroen», під керуванням мешканця Львівської області 1956 року народження та автомобілем «Toyota RAW-4», під керуванням мешканця Тернопільської області 1961 року народження.

У поліції Львівської області інформують:

«Одна ДТП – восьмеро травмованих! Поліцейські розслідують обставини автозіткнення неподалік Львова.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 серпня близько 19.30 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Пасіки Зубрицькі у Пустомитівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMW», 26-річний житель міста Одеса, не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілями «Citroen», яким керував 64-річний мешканець Жовківського району та «Toyota», за кермом якого перебував 59-річний мешканець Тернопільської області. внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «BMW» та «Toyota», а також шестеро пасажирів транспортних засобів, серед яких 13-річний хлопець, пасажир «Toyota».

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини ДТП».
 

comments powered by HyperComments