На Львівщині у черзі на ПЛР-тестування знову більше тисячі зразків

Четвер, 30 липня 2020, 11:24
За повідомленням віце-мера Львова Галини Слічної, в холодильнику лабораторії станом на ранок знаходиться 1154 зразки для ПЛР-тестування
На Львівщині у черзі на ПЛР-тестування знову більше тисячі зразків

На Львівщині знову накопичується черга на ПЛР-тестування для виявлення коронавірусу. За інформацією віце-мера Львова, керівнички міського штабу із протидії коронавірусу Галини Слічної, станом на ранок середи 30 липня 2020 року залишок проб в холодильнику складає 1154 проби. І це при тому, що останні два дні лабораторії робили більше 1000 ПЛР-тестів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Станом на ранок вівторка у черзі на ПЛР-тестування було 242 зразки, вчора – 762, сьогодні – 1154. Учора було проведено 1055 тестів, сьогодні – 1134. Отож, можна припустити, що протягом останніх днів лабораторії отримали майже 3 тисячі нових зразків для визначення коронавірусу. Чи це є свідченням зростання темпів інфікування наразі сказати важко, адже також надходять зразки від людей, які одужують від коронавірусної хвороби.

Зазначимо, що нещодавно Андрій Садовий хизувався тим, що місто відкриває нову лабораторію для ПЛР-тестування на коронавірус. Щоправда наразі невідомо, чи вона уже приступила до роботи – принаймні по кількості проведених ПЛР-досліджень цього поки не видно.

 

comments powered by HyperComments