З початку тижня на Львівщині від коронавірусу померло 17 людей

Четвер, 30 липня 2020, 09:43
Загалом епідемія коронавірусної хвороби уже забрала життя 255 мешканців Львівщини, в тому числі 6 – протягом доби середи
З початку тижня на Львівщині від коронавірусу померло 17 людей

Коронавірус і далі продовжує вбивати мешканців Львівщини – за минулу добу померло іще 6 нездужих на COVID-19, отож, загальна кількість помелих від коронавірусу на Львівщині – 255 осіб. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За три дні цього тижня коронавірус уже забрав життя 17 людей. Їх смерть уже стала сухою статистикою – прес-служби органів обласної та міської влади уже не повідомляють нічого про людей, які померли від коронавірусу. Більше того, нещодавно мер Львова Андрій Садовий назвав ситуацію із коронавірусом у Львові та у Львівській областю стабільною, хоча наш регіон постійно лідирує за кількістю нових виявлених інфікованих коронавірусом, а у певні дні – за кількістю померлих від коронавірусної недуги.

Зауважимо, що станом на ранок 30 липня 2020 року в Україні загалом від коронавірусу померло 1673 особи, тобто на Львівщину припадає 15,24% всіх смертей від коронавірусу в Україні, хоча населення регіону лише біля 6% від чисельності населення України. Якщо брати дані за середу 29 липня 2020 року, то на Львівщину припало 26,1% всіх смертей від коронавірусу в Україні.

comments powered by HyperComments