На Львівщині смерть від коронавірусу стає просто статистикою

Середа, 29 липня 2020, 10:31
За дві доби – понеділка та вівторка на Львівщині від коронавірусу померло 11 недужих
На Львівщині смерть від коронавірусу стає просто статистикою

За два перші дні тижня, 27 і 28 липня 2020 року на Львівщині від коронавірусу і пов’язаних із ним ускладнень померло 11 пацієнтів. Про це свідчить статистика, яка публікується прес-службою Львівської міської ради, адже станом на ранок понеділка 27 липня кількість летальних випадків від коронавірусу на Львівщині складала 238, у вівторок вона збільшилася до 245, а на ранок середи маємо уже 249 померлих. Отож, у понеділок 27 липня померло семеро людей, а у вівторок 28 липня – іще четверо. Зауважимо, що загалом по Україні за ці два дні від коронавірусу померло 34, особи, отож на Львівщину припадає 32,35% летальних випадків.

Для порівняння зазначимо, що за понеділок і вівторок на Львівщині зафіксовано лише 115 випадків одужання від коронавірусу (два підряд ПЛР-тести у пацієнта були негативними), в той же час коронавірус було виявлено у 296 мешканців регіону. Отож, на Львівщині постійно наростає кількість «активних» пацієнтів із коронавірусом, адже кількість одужалих становить тільки 38,85% від кількості виявлених за попередні два дні інфікованих. Відношення чисельності померлих від коронавірусу за два останні дні складає 9,56% від кількості одужалих і 3,71% від кількості нововиявлених інфікованих.

Зауважимо, що прес-служби органів влади як Львівської області, так і міста Львова уже перестали публікувати інформацію про осіб, що померли від коронавірусу. Наразі завдяки заступнику керівника Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігорю Бернику відомо, що три летальних випадки від коронавірусу трапилися у цій лікарні. Отож, смерть від коронавірусу на Львівщині стала уже не трагедією, а сухою статистикою.

comments powered by HyperComments