Міністр охорони здоров’я стурбований ситуацією із коронавірусом на Львівщині

Субота, 18 липня 2020, 17:02
За словами Максима Степанова, в результаті перевірки «полетять голови чиновників» Львівської обласної державної адміністрації
Міністр охорони здоров’я стурбований ситуацією із коронавірусом на Львівщині

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов стурбований ситуацією, яка складається із корона вірусною епідемією на Львівшині. Він заявив, що ініціюватиме кадрові зміни в Департаменті охорони здоров’я Львівськох обласної державної адміністрації. Про це стало відомо під час брифінгу 18 липня 2020 року.

«Пройшов місяць. Мною була відправлена комісія Міністерства охорони здоров'я, яку очолив один із керівників структурного підрозділу МОЗ.

Вони вже повернулися, показали результати перевірки, зараз готується подання щодо кадрових рішень у Львівській області», – заявив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

За словами Міністра, в ході перевірки виявлено, що «багато чого не виправлено», а на деякі речі навіть «ніхто не звернув увагу».

Нагадаємо, у червні 2020 року Степанов здійснив робочу поїздку до Львівської області у зв'язку зі стрімким збільшенням там кількості випадків захворювання на коронавірусну хворобу, а також зростанням числа госпіталізованих осіб.

Після візиту міністр заявив, що ситуація в регіоні вимагає від МОЗ ухвалення ряду термінових рішень. Зокрема, було анонсовано кадрові зміни та поставлено завдання збільшити кількість тестувань на коронавірус.

comments powered by HyperComments