Львів’янин, який на минулому тижні потрапив під колеса тролейбуса, помер у лікарні

Середа, 15 липня 2020, 11:02
Інцидент, який вартував життя 34-річному львів’янину, стався на вулиці Володимира Великого 8 липня 2020 року
Львів’янин, який на минулому тижні потрапив під колеса тролейбуса, помер у лікарні

34-річний львів’янин, який 8 липня 2020 року потрапив під задні колеса тролейбуса через спробу застрибнути у тролейбус, що рушав, помер у лікарні позавчора, 13 липня 2020 року. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради посилаючись на ЛКП «Львівелектротранс». Таким чином підтвердилася інформація, яку іще в понеділок поширила сторінка профспілок «Львівелектротрансу».

За словами керівника ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо: «Зараз проводять слідчі дії, і триває розгляд кримінальної справи з цього приводу. За результатами слідства ми прийматимемо відповідні управлінські рішення. Водія тролейбуса відсторонено від роботи, транспортний засіб знаходиться під арештом і теж не працює». Керівник підприємства говорить, що рішення будуть прийматися за результатами слідства, яке проводять правоохоронці – зараз відкрито кримінальну справу.

Зазначимо, що інцидент із наїздом тролейбусу маршруту № 23 на львів’янина 1986 року народження стався 8 липня 2020 року на вулиці Володимира Великого 26а. Пасажир намагався потрапити у салон тролейбуса в той момент, коли транспортний засіб уже почав рушати і потрапив під задні колеса електротранспорту. Постраждалого доправили до лікарні швидкої медичної допомоги, де із діагнозом «політравма» він перебував у реанімаційному відділенні. Нажаль, врятувати життя людині медикам не вдалося.

Фото умовне

comments powered by HyperComments