Львів готовий до відкриття дитячих садочків

Середа, 8 липня 2020, 10:37
Про це під час виступу в ефірі радіостанції «Львівська хвиля» повідомила начальниця Управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.
Львів готовий до відкриття дитячих садочків

«Загалом ми готові до відкриття закладів дошкільної освіти. Ми підготували протоколи, як повинні працювати садочки після повернення до звичного життя. Є правила для батьків, тому що вони також повинні їх дотримуватися.

Я абсолютно погоджуюсь із тим, що потрібно відкривати садочки, тому що батьки повинні працювати, зважаючи на ті обставини, які склались. Довший період часу вони перебували вдома. Сподіваюсь, що наступного тижня, якщо буде прийняте таке рішення, ми зможемо запрацювати», – заявила начальниця Управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик під час ефіру на радіо «Львівська хвиля».

За словами Зоряни Довганик, дозвіл на відкриття роботи закладів дошкільної освіти має дати обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в рамках реалізації режиму адаптивного карантину. Зараз відповідно до доручення цієї комісії Управління освіти ЛМР інспектує готовність дитячих садочків міста до відкриття. Як повідомляла «Справжня Варта», після того, як МОЗ України опублікувало перелік показників, який дозволив Львівщині послабити карантинні обмеження, обласна комісія із питань ТЕБ та НС прийняла відповідні рішення, які стосуються закладів громадського харчування, фізкультури і спорту. В ЛОДА пообіцяли, що наступним етапом послаблення карантину буде відкриття дитячих садочків в Львівській області.

Нагадуємо, що за вчорашню добу у Львівській області зафіксували 117 випадків інфікування громадян коронавірусом, із них 64 у Львові. Позавчора було виявлено 144 інфікованих, із них теж 64 мешканця Львова.

Фото ілюстративне.

comments powered by HyperComments