У Львові зросли тарифи на проїзд у громадському транспорті

П'ятниця, 10 січня 2020, 14:12
З наступного понеділка вартість проїзду в львівських трамваях і тролейбусах складатиме 6 гривень при умові попередньої покупки квитка.
У Львові зросли тарифи на проїзд у громадському транспорті

Як повідомляє «Вголос», таке рішення прийняв сьогодні, 10 січня, виконколм Львівської міськради.

«Відомо, що проїзд у електротранспорті за умов попередньої купівлі квитка на зупинках коштуватиме 6 гривень. Якщо придбати квиток у водія – його вартість становитиме уже 7 гривень», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще у жовтні заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий анонсував підвищення тарифів на проїзд у міському єлектротранспорту. За його словами, при перегляді тарифу на проїзд пропонуватимуть запровадити різницю між тарифом у водія і тарифом на квиток, придбаним в інших місцях.

Нагадаємо також, що 27 листопада у Львові відбулися громадські слухання на тему «Перегляд тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на регулярних автобусних маршрутах м. Львова». За словами представників перевізників, на кожну тисячу платних пасажирів сьогодні припадає приблизно 450−500 пільговиків, відтак підвищення вартості проїзду посприяє покращенню якості перевезень у місті. У результаті голосування рішення щодо перегляду не було прийняте, оскільки з 94 зареєстрованих 43 проголосувало «за», а 37 проти.

comments powered by HyperComments