Жодних компромісів щодо унітарності держави: Львівська облрада прийняла звернення до Зеленського

Четвер, 5 грудня 2019, 17:33
Депутати Львівської обласної ради 5 грудня підтримали заяву щодо недопущення порушення національних інтересів України.
Жодних компромісів щодо унітарності держави: Львівська облрада прийняла звернення до Зеленського

Львівські депутати вимагають забезпечити принцип «спершу безпека», включаючи всеохоплююче припинення вогню, виведення російських військ з території України і повернення контрю України над українсько-російським кордоном.

Депутати облради закликають українців вийти на майдан Незалежності в Києві, щоб продемонструвати єдність у боротьбі за Україну.

Заяву оприлюднив у своєму Фейсбуці голова облради Олександр Ганущин.

Нагадаємо, 8 грудня в Києві біля Офісу Президента відбудеться масштабний мітинг проти капітуляції України.

Нагадаємо також, що проти формули Штайнмайєра виступила Львівська обласна рада. Депутати Львівщини оприлюднили заяву після підписання так званої «формули Штайнмаєра». Львівська облрада закликала усі патріотичні сили, які представлені у Верховній Раді України, заблокувати нову редакцію закону України про особливий статус Донбасу та узаконити проведення місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях у окремих районах Донецької та Луганської областей.

2 жовтня в Києві, Дніпрі, Одесі, Рівному, Івано-Франківську, Львові, Краматорську, Сумах, Черкасах, Хмельницькому, Вінниці, Чернівцях, Тернополі та Запоріжжі пройшла акція «Ні капітуляції», учасники якої виступають проти підписання «формули Штайнмаєра» у Мінську.

 

comments powered by HyperComments