Капітулювати не вийде: напередодні зустрічі президентів у нормандському форматі на Банковій пройде масштабний мітинг

Середа, 4 грудня 2019, 13:17
8 грудня в Києві біля Офісу Президента відбудеться акція протесту проти капітуляції України.
Капітулювати не вийде: напередодні зустрічі президентів у нормандському форматі на Банковій пройде масштабний мітинг

Про це сказав в ефірі 4 каналу лідер Національного Корпусу Андрій Білецький.

«8-го грудня на Банковій під Офісом Президента будуть збиратися люди, я думаю, що це будуть десятки тисяч людей, які чудово розуміють, що зараз відбувається на Донбасі, що робить Зеленський в так званому Нормандському форматі. Вони будуть маніфестувати Зеленському, транслювати туди свою чітку позицю, що, друже, не вийде зробити те, що ти хочеш, не вийде капітулювати, не вийде підписати формулу Штайнмаєра на умовах Путіна, а потім повернутися в Україну і робити вигляд, що все нормально», – зазначив він.

За його словами, парламентська опозиція не має впливу на моновладу, тому суспільство має висловити свою позицію.

Нагадаємо, 2 жовтня в Києві, Дніпрі, Одесі, Рівному, Івано-Франківську, Львові, Краматорську, Сумах, Черкасах, Хмельницькому, Вінниці, Чернівцях, Тернополі та Запоріжжі пройшла акція «Ні капітуляції», учасники якої виступають проти підписання «формули Штайнмаєра» у Мінську.

Нагадаємо також, що проти формули Штайнмайєра виступила Львівська обласна рада. Депутати Львівщини оприлюднили заяву після підписання так званої «формули Штайнмаєра». Львівська облрада закликала усі патріотичні сили, які представлені у Верховній Раді України, заблокувати нову редакцію закону України про особливий статус Донбасу та узаконити проведення місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях у окремих районах Донецької та Луганської областей

comments powered by HyperComments