Мер Львова Садовий подаватиме апеляцію на рішення суду

Четвер, 28 листопада 2019, 12:41
За рішенням Вищого антикорупційного мер Львова Андрій Садовий повинен впродовж 5 днів з дня прийняття рішення суду внести заставу в розмірі 1 млн 56 тисяч 500 гривень
Мер Львова  Садовий подаватиме апеляцію на рішення суду

Андрій Садовий заявив, що подаватиме на апеляцію та добиватиметься повної відмови прокуратурі та цілковитого звільнення від застави.

Нагадаємо, запобіжний захід Андрію Садовому Вищий антикорупційний суд обрав вчора, 27 листопада. Садовому дали в 50 раз меншу заставу, ніж хотіла прокуратура.

Очільника міської ради Львова підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Під час засідання прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявили, що у підозрі йде мова про зловживання під час операцій із виділенням земельних ділянок, які розташовані на території Рясне-Руської сільської ради Львівської області під забудову для індустріального парку. За версією слідства, протиправні дії голови Львівської міськради нанесли державі та громаді збитків у розмірі 93 млн 510 тис 10 гривень.

Натомість, захист і сам підозрюваний заперечували наявність складу злочину у вказаних діях.

ФОТО  Цензор.НЕТ.

comments powered by HyperComments