Практика втаємничених підкилимних рішень досягла свого апогею - Гірняк

Середа, 2 жовтня 2019, 12:59
Заступник голови ЛОР закликає не голосувати за імплементацію формули Штайнмайєра через непердбачувані наслідки.

Про це заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Практика прийняття новою владою підкилимних рішень, втаємничених від суспільства, досягла свого апогею, коли від імені держави було погоджено так звану "формулу Штайнмаєра". Цей неоднозначний документ, вирваний з контексту напрацювань з врегулювання ситуації на тимчасово окупованих українських територіях, легалізує сепаратистів Донбасу та фактично знімає з Росії відповідальність за агресію" – наголосив Володимир Гірняк.

За його словами, неможливо реалізувати пункти "формули Штайнмаєра" без шкоди для суверенітету України, що створює реальну загрозу і може призвести до непередбачуваних наслідків.

"Закликаю народних депутатів України не голосувати за імплементацію пунктів "формули Штайнмаєра" в діюче українське законодавство. Вимагаємо від Президента України та його офісу припинити практику прийняття доленосних для країни рішень без врахування думки суспільства та за його спиною. Пропоную керівництву держави та провідним політичним силам організувати Національний круглий стіл для вироблення спільної загальнодержавної стратегії на перемовинах щодо російської агресії та долі тимчасово окупованих територій" – додав Володимир Гірняк.

Нагадаємо, сьогодні вночі у представники Національного корпусу пікетували обласне управління СБУ проти погодження владою "формули Штайнмаєра"

Фото: Варіанти

comments powered by HyperComments