Андрій Білецький про справу Свинарчуків та Зеленського

Середа, 24 квітня 2019, 19:53
Депутат не підтрмиує Зеленського але готвоий співпрацювати у питаннях армії
Андрій Білецький про справу Свинарчуків та Зеленського

"Якщо у Володимира Зеленського вистачить політичної волі довести до кінця розслідування корупційних схем в оборонному секторі країни – він може отримати підтримку багатьох депутатів нинішнього парламенту."

 Таку думку висловив лідер Національного Корпусу Андрій Білецький в коментарях журналістам в кулуарах парламенту. Що ж стосується самої Верховної Ради, то, за його словами, одразу після мовного закону народні обранці мають вдосконалити закон про Президента України, зокрема, в питанні імпічменту.

"Можливо, Порошенко і його "лєбєдіная песнь" буде в тому, що він спробує обмежити повноваження наступного президента через новий закон про президента України. Тут складно сказати, чи правильно голосувати за таку річ, чи ні. Тому що, з одного боку треба проголосувати за можливість імпічменту президента, 5 років у нас ця можливість була паралізована. Таким чином, закон не діяв і Порошенко відчував себе безкарним. Зеленський – не мій кандидат і я ставлюсь досить песимістично до його можливостей. Єдине, де я готовий співпрацювати – аудит армії і взагалі оборонного сектору. Тут, я вважаю, повинні співпрацювати абсолютно всі", – зазначив Андрій Білецький.

comments powered by HyperComments