Ідеолог Зеленського, уродженець Галичини: «Українські мова, культура та територія – це найвища цінність»

Вівторок, 9 квітня 2019, 17:30
Руслан Стефанчук, уродженець Тернополя, розповів про основні цінності команди кандидата.
Ідеолог Зеленського, уродженець Галичини: «Українські мова, культура та територія – це найвища цінність»

«Будуть сфери, де буде революційний підхід, будуть сфери, де буде еволюційний підхід. Ніхто не йтиме шляхом більшовиків, шляхом перевороту всього суспільства, – сказав доктор юридичних наук, представник штабу Зеленського, Руслан Стефанчук, - Українська культура, українська мова і українська територія – це речі, які для нашої команди є святими. У нас різні люди, які спілкуються різними мовами, ходять у різні церкви, але ми об’єдналися заради того, щоб отримати гарну і сильну Україну».

Також команда планує реальне формування судової влади як третьої гілки влади на відміну від сучасного стану, коли суд є залежним від виконавчої влади, запровадження прямого народовладдя через референдуми та створення система державно-приватного партнерства держави та громадянина у всіх сферах життя.

«Ми проходимо декілька етапів. Перше – ревізія функцій держави. Той функціонал, який покладений на державу – це постсовок. Ми повинні чітко сказати: менше держави в житті людини, більше людини в житті держави», - додав Руслан Стефанчук.

comments powered by HyperComments