Водій маршрутки підняв руку на пасажирку

Субота, 16 березня 2019, 15:56
Водій маршрутки №51 вирвав у дівчини навушники та замахнувся на неї з ударом.
Водій маршрутки підняв руку на пасажирку

"Водій маршруту 51 розпустив руки до моєї сестри, тому що вона [стоячи] при дверях (не на службовому місці) говорила по телефону. Було вирвано ним вакуумні навушники, через які вона говорила і кинуто до себе. Водій також замахнувся рукою. Можливо і вдарив би її, якби вона не стояла далі від нього. Вся телефонна розмова разом з словесною перепалкою з водієм тривала 4хв.

На гарячу лінії подзвонили. Але з такими людьми, як в нашій країні, навряд він буде покараний. Ніхто не заступився за неї і навпаки почав захищати водія, якому типу працювати цілий день. Ніхто не подумав, що їй теж на роботу, що вириваючи навушники, можна пошкодити слух.

Не думаю, що водій має право так поводитись і торкатись особистих речей пасажира. Тим більше виривати і кидати. Він на роботі і повинен проявляти повагу та культуру спілкування з людьми", - повідомила на Гарячій лінії Львова сестра потерпілої жінки Наталія Нудик.

Нагадаємо, що у Львові їздить маршрутка без дна, інша – без аптечки, а ще одна переїхала пенсіонерку, бо водій не хотів брати пільговиків.

comments powered by HyperComments