Львівський Національний Корпус  та Національні Дружини прибули на Акцію Народного Гніву(доповнюється)

Субота, 16 березня 2019, 12:52
Мітинг відбувається у Києві та є черговою частиною кампанії проти Порошенка.
Львівський Національний Корпус  та Національні Дружини прибули на Акцію Народного Гніву(доповнюється)

У Києві, незважаючи на сильний дощ, стартує акція Народного Гніву. Кілька тисяч активістів Національного Корпусу та Національних Дружин, в тому числі понад 250 – зі Львова, зібралися на центральній площі столиці, щоб вимагати у Порошенка справедливого вироку Свинарчукам-Гладковським та їх «колегам». Близько 12:15, на заявку організаторів, Майдан Незалежності таки перекрили і мітинг стартував. Розпочався захід виступом спікера Нацкорпусу Олександра Алфьорова.

 

«Ми прийшли сюди, аби досягти виконання тих вимог, які ми ініціювали. Я дуже сподіваюся, що Порошенко почує нас і в останні дні своєї каденції врешті виконає те, що зобов’язувався. Я сподіваюся, він посадить своїх кумів, братів, похресників, друзів чи сусідів, які розкрадають армію», - заявив Алфьоров.

Незважаючи на очікування щодо посиленої охорони на мітингу, зараз там присутня дуже обмежена частина співробітників поліції. Працівники поліції діалогу узагалі самотньо сумують біля машини доставки піци.

«Нам не цікава травля якогось з кандидатів. Нам цікава справедливість. Бо поки наші друзі помирали на війні, крадені в армії гроші похресники Порошенка просаджували в київських клубах на наркотики та повій», - висловлювався на рахунок ситуації лідер НК Львівщини Святослав Сірий.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що на передвиборчі виступи Порошенко насильно зганяють курсантів Академії Сухопутних Військ.

Додамо, що Андрій Білецький заявляв, що Порошенко планує фізично усунути лідерів Азовського Руху.

 

UPD: Колона рушила до Адміністрації Президента, на чолі - Національні Дружини. Також пройшли виступи спікерів, серед них - Олександр Алфьоров, Андрій Білецький, Степан Хмара.

 

comments powered by HyperComments