У Львові пройшов суд над активістом НК Миколою Зінкевичем

Вівторок, 26 лютого 2019, 20:23
Суд знову перенесли через відсутність свідків - депутатів ЛОР.
У Львові пройшов суд над активістом НК Миколою Зінкевичем

"Сьогодні о 15:30 мало розпочатися засідання суду в рамках розгляду сфабрикованої справи проти члена Національного корпусу друга Макара.
Вже традиційно процес перетворився на фарс.Представникам Національного корпусу, які вчасно прибули до зали засідань, довелося чекати 2,5 години на початок роботи суду.

З чималим запізненням, о 18 00 розпочався розгляд справи. Однак, представники "потерпілої сторони" просто проігнорували судове засідання. Чиновники львівської облради на чолі з Олександром Ганущиним вже вдруге побоялися прийти й подивитися в очі націоналістам. Через їхню відсутність робота суду була припинена, а засідання перенесене на 25 березня.

Не виключено, що "потерпілі" ініціатори переслідування націоналіста свідомо затягують час для продовження цієї ганебної справи. Або ж пан Ганущин просто соромиться прийти до суди та взяти на себе відповідальність за висмоктану з пальця кримінальну справу. За будь-яких обставин ми завжди будемо відстоювати наших побратимів", - коментує ситуація керівник Інформаційного Дивізіону НК Львівщини Віталій Настосяк.

comments powered by HyperComments